Ervaringen van coachees

Jolien: Met drie kinderen van 6, 5 en 2 jaar ben ik mezelf totaal verloren in mijn moederschap. De wens om moeder te worden was er altijd en het leek zo logisch…totdat ik werkelijk een gezin met drie kinderen had én mijn ideaalplaatje waar wilde maken.
Dat ideaalplaatje bestond er vooral uit wat ik dácht dat de wereld van me verwachtte en wat ik dácht dat de kinderen nodig hadden. Susannah hielp mij met het vinden van mezelf in mijn moederschap door open vragen te stellen, me helemaal te laten zijn zoals ik ben en me daarvan bewust te maken. Als je met Susannah een uur gaat wandelen mag je zelf even het totale middelpunt zijn en dat is samen met de schatten die ze helpt bloot te leggen, het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.

JasmijnGeweldig fijn wandelgesprek gehad met Susannah! Zo mooi hoe ze mij als mens en stiefmoeder naar mezelf kon laten kijken! Een waardevolle weerspiegeling. Dankbaar.

MirjamVorige week heb ik met Susannah gewandeld om op een rijtje te zetten hoe de werk/privé-balans duidelijker te krijgen. Susannah hielp me flink wat stappen terug te zetten in mijn verleden en zelfs terug naar mijn ouders en grootouders om patronen te herkennen die mijn gedrag en functioneren beïnvloeden. Wat werd er opeens een hoop duidelijk! Susannah kan haarfijn benoemen waar er iets wringt en doet het op zo’n manier dat je gehoord en gesteund wordt. Ze staat naast, neemt je je kracht niet af, maar zorgt juist dat je in je kracht komt te staan. Ik vond het heel verhelderend en wandel graag nog wat vaker een stukje met haar op! Dank je wel mooie vrouw!

DebbieMijn meisjes zijn 2,5 en 5,5 en er zijn stukjes van de opvoeding waar ik mee worstel, die niet lekker lopen, die ik niet goed voor elkaar krijg. Wandelend door de natuur ben ik tot mooie nieuwe inzichten en invalshoeken gekomen over de dingen waar ik tegenaan loop als moeder. Door het luisterend oor van Susannah, de goede vragen die zij stelde, de rust om dingen op een rij te zetten, te kijken naar het verleden en te kijken naar de toekomst.
Susannah is een heel prettig mens waarbij je je op je gemak voelt. Ze straalt een fijne rust uit en is zacht, maar tegelijk krachtig en praktisch. Zij heeft veel expertise en ervaring met opvoeden. De gesprekken ervaar ik als respectvol, zonder oordeel, luisterend, begripvol, praktisch. In mijn gesprekken met haar keek ze samen met mij naar: hoe wil ik het en hoe realiseer ik dat? Wat is een goede oplossing voor mij op de langere termijn? Hoe ben ik een krachtige en tegelijk liefdevolle moeder die sturing geeft, maar die ook vrijheid overlaat voor het kind zelf?