Praktische informatie, kosten en contact

Moederschap in Ontwikkeling is er voor álle moeders: of je nou net 2 weken in verwachting bent of dat je kinderen al op school zitten. Als jij het gevoel hebt dat je hulp kunt gebruiken om een betere mama te worden of te zijn, dan wil ik je graag helpen. We voeren eerst een intakegesprek (zelfde tarief als vervolggesprekken) en bekijken dan samen of het klikt: of we beide het gevoel hebben dat ik jou kan helpen. Als dat zo is, gaan we het coachtraject in en spreken we één of meer vervolggesprekken af. Ik geef coaching in drie vormen: 1. coachgesprekken (1-1,5 uur) wandelend, in mijn praktijkruimte aan huis (Zutphen), via skype of telefonisch), 2. slaapconsulten bij jou thuis (zie info hieronder), 3. belconsulten vanaf 15 minuten voor €15,- 

COACHGESPREKKEN kunnen gepland worden in overleg, ergens in de natuur. Je kunt kiezen voor een afspraak in de ochtend of middag, tijden in overleg en afhankelijk van de locatie en de oppas… We wandelen door het bos, langs de rivier of tussen de velden in een straal van maximaal drie kwartier rijden van Zutphen. Een gesprek duurt 60 minuten en kost €75,-. Een gesprek kan ook langer duren: een uur en een kwartier kost €90,- en anderhalf uur kost €100,-

 Ik doe ook SLAAPCONSULTEN voor als er problemen zijn met het slaapritme, het inslapen of doorslapen van je kinderen. Dat kan in de vorm van gewone coachafspraken, zoveel als nodig, of je kiest voor het slaappakket dat we verdelen over de tijdspanne van één maand  en dat bestaat uit:

  • 3 afspraken bij jou thuis (mits je binnen een half uur rijden van Zutphen woont, anders doen we dit via Skype/telefoon) van gemiddeld 2 uur voor het eerste en 1 uur voor het tweede en derde bezoek (observatie huidige situatie, intake en bespreking van de wensen, daarna voortgang en ten slotte afsluiting van het traject)
  • een e-mail met afgesproken aanbevelingen en tips
  • tussentijdse begeleiding via telefoon, whatsapp of e-mail
    Dit pakket kost €425,- 

Je kunt ook kiezen voor een BELCONSULT: dan bellen we ’s avonds na 20.00, dit kan op woensdag-, donderdag- of vrijdagavond. Kosten: €15,- per kwartier. (gerekend vanaf het moment van bellen met een minimum van €15,-). Aanvragen van een belconsult kan met een mailtje of via het contactformulier.

Wandelsessies kunnen ook skype-afspraken zijn. Neem contact op via moederschapinontwikkeling@gmail.com of via facebook.

Als je (hoog) zwanger bent en lopen niet (makkelijk) gaat, zoeken we een fijne plek om zittend met elkaar te praten. Als het weer het toelaat, wel bij voorkeur buiten in de natuur, maar er zijn ook goede binnen-locaties te vinden.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor een intake? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar moederschapinontwikkeling@gmail.com. Het is fijn als je me vast wat informatie mailt over jouw situatie en de vragen waar je mee rondloopt.